Presa 3410 – balotul conteaza

November 22, 2011 | Prese de balotat deseu

La o presa verticala doua lucruri sunt importante: calitatea balotului si ergonomia. Nu este important cate tone sau cati baloti se pot face pe zi, pentru uz industrial exista prese orizontale. Asta nu inseamna ca presa nu are randament  – cu trei oameni si o presa 3410 s-au facut 31 de baloti intr-o zi.

Presa Orwak 3410, din experienta mea, este cea mai rentabila presa

  • Presa ocupa 1.75m2 si incap 350 kg* carton in ea, in comparatie pubela de 1.1m3 ocupa 1.23m2 si in ea incap 15-25 kg de carton (de 12 ori mai compact) – amplasati o unde se genereaza deseul si evitati sa generati trafic si manopera inutila.
  • Dimensiunea si densitatea optima a balotilor: pe remorca (13.6ml) incap 72 baloti = 25 tone de carton – mai mult decat suficient.
  • Balotii se pot trimite direct la fabrica de reciclare – fara intermediari.
  • Cu usa glisanta si pornire/deschidere automata** dupa o presare care dureaza numai 35 secunde, mult mai repede decat plierea manuala, nu exista nici un risc de a bloca incinta dvs cu deseuri.
  • Gura mare de alimentare  de 110*55 cm. La fiecare alimentare se poate presa  o jumate de metru cub – alimentati, inchideti usa si plecati – cand va intoarceti gura de alimentare va asteapta deschisa cu mare pofta pentru deseuri.
  • Silentioasa – in timpul presarii produce numai 59.5 db (A) zgomot – se poate amplasa oriunde fara a polua fonic.
  • Presa de balotat are marcaje CE, este fabricata in Suedia si nu exista pericol in siguranta muncii. Presa de balotat poate fi livrata cu ulei hidraulic special care permite utilizarea in industria alimentara. Exista si un adaptor pentru a putea compacta butoaie.
Presele 3210 si 3810 sunt bazate pe acelasi sistem de presare ca 3410, dar au alte dimensiuni.

*Balotul ajunge la greutatea de 350 kg (350 kg/metru cub) numai daca se alimenteaza egal cu cutii nepliate. Pentru cartoane pliate, in cel mai rau caz, un balot iese la 300 kg.

**Cand se inchide usa glisanta presa poate porni automat fara apasarea unui buton, si la cursa in sus a platanului usa se deschide automat – scapati de 2 manevre: apasarea butonului de presare si deschiderea usii. Usa glisanta care se deschide in sus nu va poate incurca.

Pentru mai multe informatii consultati prospectul presei sau contactati ne pentru a afla ce imbunatatiri poate sa va aduca presele Orwak.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply